Tilausleipomo

Rakkaudesta leivontaan ja luomuraaka-aineisiin

Pieni leipomomme sijaitsee Haapajärven ja Reisjärven rajalla. Leivomme päivittäin tuoreet leivonnaiset kahvilavaunun vitriiniin sekä perinteiset hapanjuureen leivotut maalaisleivät, jotka eivät sisällä teollisesti tuotettua hiivaa tai jauhonparanteita.

Raaka-aineet kerätään, kasvatetaan ja valmistetaan mahdollisimman pitkälle itse. Panostamme lähellä tuotettuun sekä luomuraaka-aineisiin.

Teemme tätä koko sydämestämme, ja toivomme että se näkyy ja maistuu myös tuotteissamme. Emme halua missään vaiheessa leipomomme tuotteiden muuttuvan ”liukuhihnatuotannoksi”, vaan panostamme pienimpiinkin yksityiskohtiin niin makumaailmassa kuin tuotteen ulkomuodossa. Annamme aidon kotimaisen käsityömme näkyä leivonnaisissamme.

Tilaa kakut ja herkut tärkeisiin juhlahetkiin ja tapahtumiin

Leivomme tilauksesta juhliin, tapahtumiin tai minne ikinä kakkuja ja muita herkullisia tuotteitamme ajattelitkaan. Kuuntelemme toiveitasi ja haluamme panostaa myös allergiaystävällisiin tuotteisiin, jotta et joudu tyytymään vähempään edes mahdollisten ruokarajoitteiden vuoksi. Leipomotilamme ovat kuitenkin rajalliset ja samoissa tiloissa käsitellään myös allergeeneja sisältäviä tuotteita, joten emme voi valitettavasti taata täysin allergeenivapaata leivonnaista. Huomioithan tämän tuotteita tilatessasi.

Café Maalaisunelman tilausleipomo Räisälänmäellä

Leipomokone

Suunnittele ja tilaa haluamasi tuotteet leipomokoneemme avulla. Voit lisätä ostoskoriin useamman tilaustuotteen, esimerkiksi kaksi erilaista täytekakkua sekä lisäksi voileipäkakun suolaisten tuotteiden puolelta.

Jos et löydä vaihtoehdoista toivomaasi kokonaisuutta, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus teidän kahvipöytäänne!

Huom! Teethän tilauksen vähintään 7 vuorokautta ennen juhlia. Jos juhlat ovat lyhyemällä varoajalla, tilaus kannattaa tehdä puhelimitse numerosta 045 345 9545

Pientä ja suurta makeaa: