Juhlatarvikkeiden vuokraus

Juhlatarvikkeiden vuokraus​

Onko juhlat tulossa ja ajatuskin koristeista, juhlien suunnittelusta ja kiertelystä isojen kauppojen hyllyjen välissä ahdistaa? Tiedämme tunteen – siksi haluammekin helpottaa urakkaasi myös täällä pienillä paikkakunnilla, jotta voit keskittyä itse juhlimiseen!

Vuokraa tyylikkäät juhlatarvikkeet, somisteet, koristeet ja astiat Café Maalaisunelmalta. Kauttamme saat kätevästi kaiken ”saman katon alta” -periaatteella. Voit vuokrata meiltä juhlateltat, astiastot, maljakot, tarjoiluastiat ja kaiken siltä väliltä. Leipomon puolelta voit tilata juhliisi myös kaikki tarjottavat.

Vuokraaminen on helppoa – ota yhteyttä sivun lopussa olevan lomakkeen kautta, nouda pakatut tuotteet toimistoltamme ja palauta juhlatarvikkeet juhliesi jälkeen. Näin kodin nurkat eivät täyty ostetuista koristeista, jotka juhlien jälkeen jää luultavasti käyttämättä tai ne pitäisi myydä kirpputoreilla. Kätevää, vai mitä?

Tarjoamme lisäpalveluna myös juhlien suunnittelupalvelua, juhlatilan koristelun, leivonnaisten esillepanon sekä kuljetuksen. Kysy rohkeasti lisää!

Vuokrattavat juhlatarvikkeet

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Rikkoutuneista tuotteista veloitamme uuden vastaavanlaisen tuotteen hinnan.

Tiedustele vuokrattavia tuotteita

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta! Kerro, mistä vuokrattavista tuotteista olisit kiinnostunut ja minkälaisena ajankohtana. Tarkistamme tuotteiden saatavuuden ja vastaamme sinulle pian.

Vuokrattavien tuotteiden nouto klo 13 ja palautus klo 12 mennessä. Viikonloppuisin tuotteiden haku perjantaina ja palautus sunnuntaina.