Maalaisunelma

Heipparallaa!

Heipparallaa! Olen ihan täpinöissäni kun vihdoin saan tätä blogi asiaa herätellä henkiin.

Blogin kirjottelu on ollut haaveenani jo teini-ikäisestä asti, mutta aloittaminen on tuntunut liian vaikealta sekä takaraivossa jyskyttänyt ajatus siitä etten voisi kirjoittaa tekstejä muitten luettavaksi lukihäiriöni takia. Niinpä on vuodet vierineet, ajatusmaailma ja elämä muuttunut monella tapaa. Tässä sitä nyt kumminkin kirjoitellaan ensimmäistä postausta muiden luettavaksi. 

Hui, kuinka jännää!

Ajattelin alkuun että varmasti teistä lukijoista olisi kiva tietää kuka oikein tämän Maalaisunelma-blogin takana kirjoittelee niinpä tuskin pieni esittäytyminen on pahitteeksi näin alkuun. Nimeni on Emilia ja olen 28-vuotias, viiden tytön äiti ja tällä hetkellä hoidan lapsiamme kotona. Nuorin neiti on vasta muutaman viikoin ikäinen ja esikoisemme on jo kohta 9-vuotias.

Meidän piti päästä toukokuussa vihdoin muuttamaan unelma hirsikotiin täällä Pohjois-Pohjanmaalla. Valitettavasti asiat peruuntui viime hetkellä ja vaarana onkin että perheemme jää ilman kotia. Tätä asiaa avaan vähän enemmän teille tekemällä ihan oman postauksen siitä myöhemmin.

Minulla on myös maailman ihanin mies jota vihdoin vuoden päästä saan kutsua aviomiehekseni, ellei tämä korona sotke taas suunnitelmia, joten häähöpötyksiltä tuskin vältytte.

Kuva: canva

Tällä hetkellä olen äitiyslomalla ja samalla toimin pieni muotoisesti yrittäjänä, perustin yrityksen nimeltä Pieni Saippuaverstas loppu vuodesta 2020. Valmistan käsityönä mm. palasaippuoita ja mehiläisvahakynttilöitä ja tuotteisiini pääset tutustumaan nettikaupassani. Tarkoitus olisi että äitiysloman jälkeen voisin työskennellä täysin kotoa käsin ja näin olla enemmän tyttöjen kanssa kotona.

Täällä tulen jakamaan päiväkirjamaisesti tätä meidän lapsiarkea ja unelmamme toteutumista omavaraisemmasta elämästä.

Tervetuloa seuraamaan meidän perheen elämää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *